Έκπληξη Emini Bull, Αναμένετε το 2ο σκέλος

Έκπληξη Emini Bull, Αναμένετε το 2ο σκέλος

März 17, 2023 0 Von admin

Ενημέρωση συναλλαγών: Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Emini προ-ανοιχτή ανάλυση αγοράς

Emini ημερήσιο γράφημα

 • Έκπληξη ταύρου Emini και ισχυρή ανατροπή χθες, δοκιμάζοντας τον μεγάλο στρογγυλό αριθμό των 4.000. Αυτό είναι ένα αρκετά δυνατό breakout για να αυξήσει τις πιθανότητες 2nd το πόδι ψηλά.
 • Η 15η Μαρτίουου Η γραμμή σήματος αγοράς ήταν 2nd είσοδος αγορά και ένα 2nd αποτυχημένη προσπάθεια ξεμπλοκαρίσματος του 2022 Close.
 • Επειδή η 13η Μαρτίουου Το selloff ήταν πιθανότατα ένα πόδι αρκούδας σε ένα εύρος συναλλαγών, πολλοί έμποροι αγόρασαν πάνω από τη χθεσινή μπάρα.
 • Συνήθως, όταν η αγορά βρίσκεται σε ένα εύρος διαπραγμάτευσης, είναι θέμα χρόνου να δοκιμαστούν τα σημεία διάσπασης (κενά) και η αγορά να τα κλείσει.
 • Οι αρκούδες είναι πρόθυμοι να πουλήσουν χαμηλά σε ένα πιθανό εύρος συναλλαγών εάν υποψιάζονται ότι η κίνηση είναι αρκετά ισχυρή ώστε να οδηγήσει την αγορά χαμηλότερα. Όταν η ορμή στερέψει όπως έγινε από τις 13 Μαρτίουου έως 15 Μαρτίουου, οι έμποροι αρχίζουν να αγοράζουν. Η αρκούδα αγοράζει πίσω σορτς και οι ταύροι αγοράζουν για να μακραίνουν.
 • Ο χθεσινός πήχης είναι δυνατός και ένδειξη επείγοντος. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες του 2nd το πόδι ψηλά μετά από οποιαδήποτε οπισθοχώρηση.
 • Ένας λογικός στόχος για τους ταύρους είναι η 6η Μαρτίουου χαμηλός. Οι ταύροι παγιδεύτηκαν αγοράζοντας τόσο χαμηλά κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος της αρκούδας στις 7 Μαρτίουου.
 • Αρκετοί ταύροι θα έφευγαν στις 7 Μαρτίουου λόγω του κινδύνου εμφάνισης αρνητικής εξέλιξης. Ωστόσο, πολλοί ταύροι αποκατέστησαν τα longs πάνω από τις 15 Μαρτίουου αγορά σήματος.
 • Οι ταύροι που ξεπούλησαν στις 7 Μαρτίουου έμειναν σταθερά επειδή η υπόθεσή τους δεν ήταν πλέον έγκυρη. Ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν υψηλά εάν η αγορά ήταν σε ανοδική τάση. Ωστόσο, 7 Μαρτίουου επιβεβαίωσε ότι η αγορά βρισκόταν σε ένα πιθανό εύρος διαπραγμάτευσης και το κάτω μέρος της περιοχής θα μπορούσε να είναι το Κλείσιμο του 2022.
 • Λόγω της δύναμης του χθεσινού μπαρ, είναι λογικό για αυτούς τους ταύρους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κρατήσουν τα longs τους, παίρνοντας την ευκαιρία η αγορά να δοκιμάσει ξανά τον πήχη στις 6 Μαρτίουου χαμηλά, όπου παγιδεύτηκαν οι ταύροι.
 • Οι αρκούδες θέλουν να εμποδίσουν την αγορά να επιτρέψει την 6η Μαρτίουου ταύρος έξω από το εμπόριο. Τουλάχιστον, οι αρκούδες πιθανότατα θα χρειαστούν κάποιου είδους διπλή κορυφή πριν σχηματίσουν ένα αξιόπιστο swing short.
 • Εάν οι αρκούδες μπορέσουν να επιτύχουν ένα ισχυρό selloff σήμερα, θα δημιουργούσε ένα 2nd σύντομη είσοδος (Χαμηλό 2). Ωστόσο, οι αρκούδες θα πρέπει να φτιάξουν μια ισχυρή μπάρα αντιστροφής αρκούδας για να αναιρέσετε τη ζημιά που προκλήθηκε από τη χθεσινή δυνατή μπάρα.
 • Είναι πιθανό σήμερα μια μεγάλη μπάρα αρκούδας να κλείνει στα χαμηλά της. Ωστόσο, υποψιάζομαι ότι υπάρχουν αγοραστές κάτω από τη σημερινή μπάρα, ακόμα κι αν είναι μια μπάρα αρκούδας. Μερικές αρκούδες παγιδεύονται σε χαμένη θέση short λόγω της 16ης Μαρτίουου μπάρα ξεμπλοκαρίσματος ταύρου. Αυτές οι αρκούδες πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε τράβηγμα για να βγουν από τα σορτς με μικρότερη απώλεια.
 • Μερικοί ταύροι έχουν παγιδευτεί έξω από την αγορά. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε pullback για να δημιουργήσουν long προκειμένου να μην χάσουν κανένα πιθανό ράλι.
 • Συνολικά, οι έμποροι θα δώσουν μεγάλη προσοχή στο σήμερα. Εάν σήμερα κλείσει άλλο ένα δυνατό bull, θα αυξήσει τις πιθανότητες να πάει η αγορά πάνω από τις 6 Μαρτίουου χαμηλός. Πιθανότατα, οι ταύροι θα απογοητευτούν με το σημερινό κλείσιμο και θα υπενθυμίσει στους εμπόρους ότι η αγορά βρίσκεται σε ένα εύρος συναλλαγών. Λόγω του χθεσινού μεγάλου bull breakout bar, οι έμποροι θα περιμένουν 2nd το πόδι ψηλά.

Διάγραμμα 5 λεπτών Emini και τι να περιμένετε σήμερα

 • Η Emini έπεσε 22 μονάδες στην ολονύκτια συνεδρίαση του Globex.
 • Σε ξεπούλημα βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η αγορά Globex. Πιθανότατα δοκιμάζει το χθεσινό σημείο εξόδου (3.945). Αυτή είναι μια περιοχή όπου οι αρκούδες παγιδεύτηκαν πριν από την ισχυρή ανοδική έκρηξη κατά τη διάρκεια της συνόδου των ΗΠΑ.
 • Οι έμποροι θα πρέπει να έχουν ανοιχτό εύρος συναλλαγών, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι έμποροι θα περιμένουν ότι οι πρώτες 6-12 μπάρες θα έχουν μεγάλη δράση τιμών εύρους συναλλαγών και θα πηγαίνουν προς τα πλάγια.
 • Οι περισσότεροι έμποροι θα πρέπει να προσπαθήσουν να πιάσουν ένα swing trade στο ανοιχτό. Είναι σύνηθες να ξεκινάτε πριν από το τέλος της δεύτερης ώρας μετά το σχηματισμό διπλής κορυφής/κάτω ή σφήνας πάνω/κάτω.
 • Σήμερα είναι Παρασκευή, επομένως η εβδομαδιαία υποστήριξη και αντίσταση είναι σημαντικές. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα ενός αιφνιδιαστικού ξεμπλοκαρίσματος αργά την ημέρα, καθώς οι έμποροι αποφασίζουν για το κλείσιμο του εβδομαδιαίου γραφήματος.

Emini ενδοημερήσια ενημέρωση αγοράς

 • Το Emini άνοιξε το άνοιγμα και πήγε στο πλάι για τα πρώτα 9 μπαρ της ημέρας.
 • Οι ταύροι προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον κινητό μέσο όρο στη γραμμή 7. η αγορά αντιστράφηκε στη γραμμή 8 (7:10 π.μ. PT), σχηματίζοντας ένα short 2. Αυτό ήταν ένα λογικό short για ένα πιθανό υψηλό της ημέρας.
 • Οι αρκούδες πήραν ένα μικροκανάλι 10 bar bear don to bar 16 (7:50). Ενώ το κανάλι κάτω ήταν σφιχτό, ήταν επίσης ένας παραβολικός πάτος σφήνας. Αυτό αύξησε τις πιθανότητες παράπλευρης διαπραγμάτευσης.
 • Η αγορά μάλλον έχει δει το υψηλό της ημέρας. Οι ταύροι πρέπει να αναπτύξουν μεγαλύτερη αγοραστική πίεση προτού μπορέσουν να αντιστρέψουν το selloff.
 • Μέχρι στιγμής, η σημερινή ημέρα είναι κακή συνέχεια στο ημερήσιο διάγραμμα. Οι ταύροι έχουν ένα δυνατό ξεσπάσματα ταύρου και μέχρι στιγμής είναι απογοητευμένοι.
 • Αυτή τη στιγμή, οι ταύροι δεν έχουν σημάδια πυθμένα και μέχρι να μπορέσουν να αναπτύξουν μεγαλύτερη αγοραστική πίεση, οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ότι κάθε προσπάθεια αναστροφής ταύρου θα αποτύχει.

Οι χθεσινές ρυθμίσεις του Emini

SP500 Emini Γράφημα 5 λεπτών με διπλό κάτω μέρος Μικρή τάση έλξης και εύρος συναλλαγών. Έκπληξη Emini ταύρου.

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ακολουθούν αρκετές λογικές ρυθμίσεις εισαγωγής διακοπής από χθες. Δείχνω κάθε καταχώρηση αγοράς με ένα πράσινο ορθογώνιο και κάθε καταχώρηση πώλησης με ένα κόκκινο ορθογώνιο. Οι αγοραστές τόσο του Brooks Trading Course όσο και της Encyclopedia of Chart Patterns έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη σχεδόν 4 ετών με πιο λεπτομερείς εξηγήσεις για τις ρυθμίσεις του swing trade (βλ. Online Course/Ημερήσιες ρυθμίσεις BTC). Τα μέλη της Εγκυκλοπαίδειας λαμβάνουν τα τρέχοντα καθημερινά γραφήματα που προστίθενται στην Εγκυκλοπαίδεια.

Ο στόχος μου με αυτά τα γραφήματα είναι να παρουσιάσω μια προοπτική Always In. Εάν ένας έμπορος προσπαθούσε να είναι Always In ή σχεδόν Always In σε μια θέση όλη την ημέρα και δεν βρισκόταν αυτήν τη στιγμή στην αγορά, αυτές οι καταχωρίσεις θα ήταν λογικές στιγμές για να εισέλθει. Αυτές είναι λοιπόν αιωρούμενες συμμετοχές.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις αιώρησης δεν οδηγούν σε συναλλαγές αιώρησης. Μόλις οι έμποροι απογοητευτούν, πολλοί φεύγουν. Όσοι βγαίνουν προτιμούν να βγαίνουν με μικρό κέρδος (scalp), αλλά συχνά πρέπει να βγαίνουν με μικρή απώλεια.

Εάν ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να περιμένετε για συναλλαγές με μικρότερο κίνδυνο ή να ανταλλάξετε μια εναλλακτική αγορά όπως το Micro Emini.

Στρατηγικές συναλλαγών στην αγορά συναλλάγματος EURUSD

EURUSD ημερήσιο διάγραμμα Forex

EURUSD Καθημερινά: Πιθανώς Αγοραστές Κάτω και Sidways
 • Το ημερήσιο διάγραμμα EURUSD είχε μια ισχυρή πτώση έξω από έναν πήχη πριν από δύο ημέρες. Ενώ ήταν μια μπάρα έκπληξη, ακολούθησε ένα μικροκανάλι bull 5-bar, αυξάνοντας την πιθανότητα αγοραστών παρακάτω.
 • Ταύρος που αγόρασε το 14 Μαρτίουου Το χαμηλό παγιδεύτηκε και οι σημερινές μπάρες δοκιμάζουν το χαμηλό του.
 • Οι περισσότεροι από τους ταύρους που αγόρασαν το 14 Μαρτίουου χαμηλό δεν περίμενε ότι το selloff θα πέσει κάτω από τις 8 Μαρτίουου χαμηλός. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς υπάρχουν πωλητές στις 14 Μαρτίουου χαμηλός.
 • Οι αρκούδες θέλουν ένα 2nd πόδι κάτω μετά τις 15 Μαρτίουου έξω κάτω. Οι περισσότεροι ταύροι διστάζουν να αγοράσουν πάνω από τις 16 Μαρτίου, επειδή οι έμποροι αναμένουν ότι η πρώτη αναστροφή θα αποτύχει.
 • Αν οι αρκούδες πάρουν 2nd το πόδι κάτω, χρειάζονται σημάδια δύναμης. Διαφορετικά, σήμερα πιθανότατα θα σχηματιστεί ένα κακό Low 1 short και οι ταύροι θα αγοράσουν από κάτω. Αυτό θα δημιουργήσει ένα 2nd αγορά εισόδου και πιθανό πάτο.

Σύνοψη της σημερινής δράσης για τις τιμές μελλοντικής εκπλήρωσης της S&P Emini και τι να περιμένουμε αύριο

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ανασκόπηση τέλους ημέρας

 • Σύντομα θα γίνει αντικατάσταση δοκιμής βίντεο ζωντανής ροής για έλεγχο τέλους ημέρας.

Δείτε την εβδομαδιαία ενημέρωση για μια συζήτηση της δράσης των τιμών στο εβδομαδιαίο γράφημα και για το τι να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα.


Αίθουσα συναλλαγών

Ο Al Brooks και άλλοι παρουσιαστές μιλούν για τη λεπτομερή δράση τιμής Emini σε πραγματικό χρόνο κάθε μέρα στις ημέρες της αίθουσας συναλλαγών του BrooksPriceAction.com. Προσφέρουμε α 2 ημέρες δωρεάν δοκιμή.


Τα γραφήματα χρησιμοποιούν την Ώρα Ειρηνικού

Όταν αναφέρονται ώρες, είναι ώρα ΗΠΑ Ειρηνικού. Τα γραφήματα της ημέρας Emini ξεκινούν στις 6:30 π.μ. PT και τελειώνουν στις 1:15 μ.μ. PT, δηλαδή 15 λεπτά μετά το κλείσιμο του NYSE. Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τις αναφορές αγοράς στη σελίδα Ενημέρωση αγοράς.