Αναθέστε μια απλή αξιολόγηση |  Otus

Αναθέστε μια απλή αξιολόγηση | Otus

September 6, 2022 0 Von admin

Οι απλές αξιολογήσεις είναι ο τέλειος τρόπος για να μετρήσετε γρήγορα τη μάθηση των μαθητών. Σε αυτή τη συνεδρία επαγγελματικής ανάπτυξης Otus Live, οι εκπαιδευτικοί θα μάθουν πώς να αναθέτουν μια απλή αξιολόγηση σε μια τάξη, πολλές τάξεις ή ομάδες μαθητών. Το βίντεο θα επισημάνει επίσης πρόσθετες ρυθμίσεις αξιολόγησης που είναι διαθέσιμες στο Otus, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ανάθεσης σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενεργοποιώντας την θα απαντούσε LockDown Browser και πολλά άλλα.

Η Otus παρέχει στους εκπαιδευτικούς έναν κοινό χώρο για να μετρούν τη μάθηση των μαθητών με συνέπεια, είτε διαμορφωτική είτε αθροιστική. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν πολλαπλούς τύπους αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων απλών, προχωρημένων και αξιολογήσεων ρουμπρίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Απλές Αξιολογήσεις, επισκεφτείτε τη Γνωσιακή Βάση Otus.

Τι είναι το Otus Live;

Το Otus Live PD είναι μια ευκαιρία να μάθετε από την ομάδα της Otus! Εγγραφείτε και ελάτε μαζί μας για μια ζωντανή συνεδρία χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο ή δείτε τις εγγραφές κατ‘ απαίτηση εδώ στη Βιβλιοθήκη πόρων της Otus.

Προσεχή Ζωντανά PD και διαδικτυακά σεμινάρια