ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: GENERAL KINEMATICS OPEN HOUSE 2019

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: GENERAL KINEMATICS OPEN HOUSE 2019

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Για άμεση απελευθέρωση

Γενική Κινηματική

Τμήμα Μάρκετινγκ: (815) 444-3521

[email protected]

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: GENERAL KINEMATICS OPEN HOUSE 2019

Στις 5 Δεκεμβρίου 2019, η General Kinematics άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό. Επισκεπτόμενοι πελάτες, συνεργάτες μέσων ενημέρωσης και μέλη της κοινότητας ταξίδεψαν στα κεντρικά γραφεία της General Kinematics για να παρακολουθήσουν αυτή την εκδήλωση. Κατά την επίσκεψή τους, οι επισκέπτες είδαν την παρασκηνιακή διαδικασία κατασκευής του μεγαλύτερου δονητικού εξοπλισμού στον κόσμο. Το αστέρι της παράστασης ήταν μια μονάδα που προορίζεται για ένα κορυφαίο χυτήριο του Ουισκόνσιν. Το τρέχον VIBRA-DRUM® 125.000 λιβρών τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο δονητικός εξοπλισμός για τη διαδικασία χυτηρίου. Στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις από Μηχανικούς της Γενικής Κινηματογράφου στον χώρο κατασκευής, τελειώνοντας την περιήγηση στο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης. Σε όλους τους επισκέπτες δόθηκε στη συνέχεια η ευκαιρία να δουν τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες καθώς και τον εξοπλισμό που κατασκευάζεται αυτήν τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των τροφοδοτών υψηλής διαδρομής, του VIBRA-DRUM® Sand and Casting Conditioner και του SPIRA-COOL™ Casting Cooling Spiral μεταξύ άλλων μηχανών σε διάφορα στάδια παραγωγής .

Οι επισκέπτες έφυγαν με μια νέα προοπτική και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι καινοτομίες της General Kinematics εξυπηρετούν πολλές βιομηχανίες.

###

Σχετικά με τη Γενική Κινηματική

Η General Kinematics Corporation, που ιδρύθηκε το 1960, ιδρύθηκε για να εμπορεύεται, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κατά παραγγελία καινοτόμο εξοπλισμό χειρισμού και επεξεργασίας δονητικών υλικών. Σήμερα η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού επεξεργασίας δόνησης στον κόσμο, έχοντας κατέχει περισσότερες από 200 παγκόσμιες πατέντες και αναγνωρίζεται ως σημαντικός συντελεστής στην τεχνική πρόοδο του σχεδιασμού και της εφαρμογής δονούμενου εξοπλισμού. Η General Kinematics εξυπηρετεί μια παγκόσμια πελατειακή βάση μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων αντιπροσώπων πωλήσεων προσανατολισμένων στη μηχανική που καλύπτουν μεγάλες βιομηχανικές αγορές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι διεθνείς αγορές εξυπηρετούνται από θυγατρικές δραστηριότητες και μέσω ενός συνδυασμού αντιπροσώπων, αδειοδοτημένων κατασκευαστών και στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους ειδικούς για τη βιομηχανία οργανισμούς σε άλλες στρατηγικές τοποθεσίες. Σήμερα, πάνω από 50.000 μονάδες General Kinematics έχουν εγκατασταθεί σχεδόν σε όλες τις βιομηχανικές χώρες του κόσμου. Καθώς αναδύονται νέες προκλήσεις για τη διαδικασία και την αποτελεσματικότητα, η General Kinematics διαθέτει μοναδικά προσόντα για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες με προηγμένη τεχνολογία, καινοτόμο μηχανικό, νέα υλικά και τεχνικές κατασκευής… που εφαρμόζονται για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας των πελατών, ικανοποιώντας ολοένα και πιο αυστηρές απαιτήσεις. Σήμερα, η GK δεν γνωρίζει κανένα όριο στην ικανότητά μας να παρέχουμε ένα ευρύ επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και ικανότητας που άλλες εταιρείες δεν μπορούν να προσφέρουν. Προσφέρουμε μια προβολή 360 μοιρών στην όλη εικόνα της διαδικασίας, παρέχοντας συχνά μηχανικούς πόρους που οι πελάτες μας δεν διαθέτουν ή δεν επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν εσωτερικά.