Γνωρίστε τους Νέους Πωλητές μας – Universal Tube & Rollform Equipment Company

Γνωρίστε τους Νέους Πωλητές μας – Universal Tube & Rollform Equipment Company

März 23, 2023 0 Von admin
Μάρτιν Χάας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο επί χρόνια διευθυντής του καταστήματός μας, Marty Haas, προστέθηκε στην ομάδα πωλήσεών μας. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην εργασία με μύλους σωλήνων και μηχανήματα διαμόρφωσης κυλίνδρων, οι εξειδικευμένες γνώσεις του θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή μηχανής για τις ανάγκες παραγωγής τους. Επικοινωνήστε με τον Marty σχετικά με το προϊόν που θα θέλατε να φτιάξετε για μια προσφορά για τα μηχανήματα που θα χρειαστείτε.

Τομ Άιχενλαουμπ

Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Tom Eichenlaub ως το νεότερο μέλος της ομάδας πωλήσεών μας. Ο Tom θα διεκπεραιώσει τα αιτήματα προσφοράς σας για μεταχειρισμένα μηχανήματα και ανταλλακτικά. Προσφέρουμε κοινά ανταλλακτικά, όπως νέες πλακέτες MOSFET συγκόλλησης στερεάς κατάστασης, κωδικοποιητές, ιμάντες χρονισμού, τροχαλίες και άλλα. Επικοινωνήστε με τον Tom για προσφορά μηχανής ή ανταλλακτικών.

Η Universal είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους μηχανημάτων σωληνουργίας και rollform στη Βόρεια Αμερική και επεκτείνουμε συνεχώς. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε μας στο 419-872-2364.