Εξαιρετικά ελαφρύ ενεργό πτυσσόμενο αναπηρικό αμαξίδιο που εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο – AT Today

Εξαιρετικά ελαφρύ ενεργό πτυσσόμενο αναπηρικό αμαξίδιο που εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο – AT Today

November 29, 2022 0 Von admin

Εικόνα Bear Naidex 2022

Με την υπόσχεση να ανεβάσει τα πρότυπα απόδοσης και άνεσης σε «ένα νέο επίπεδο», ένα νέο εξαιρετικά ελαφρύ ενεργό πτυσσόμενο αναπηρικό καροτσάκι είναι τώρα διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έλαβε θετικά σχόλια στη εμβληματική εκδήλωση αναπηρίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Naidex 2022.

αρκούδαειδικός εξοπλισμού αποκατάστασης και υγειονομικής περίθαλψης για ενήλικες και παιδιά με ειδικές ανάγκες, εισήγαγε το Ottobock Η σειρά αναπηρικών αμαξιδίων Zenit στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στη φετινή Naidex.

Το κομψό Zenit είναι σε θέση να προσφέρει την αποδοτικότητα πρόωσης μιας άκαμπτης καρέκλας, ενώ παρέχει την ευελιξία της αναδίπλωσης. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα «Easy-go» σημαίνει ότι με μία γρήγορη κίνηση το Zenit μπορεί να διπλωθεί και να μειωθεί σε μέγεθος για μεταφορά σε αυτοκίνητο ή συμπαγή αποθήκευση.

Τόσο τα μοντέλα από αλουμίνιο όσο και από ανθρακονήματα προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα και απόδοση με πολλές επιλογές προσαρμογής που ταιριάζουν στις μεμονωμένες προτιμήσεις.

Με το κέντρο βάρους του χρήστη να έχει συντονιστεί με ακρίβεια, η κίνηση και η ευελιξία είναι αξεπέραστες, σύμφωνα με το Recare, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ενεργοποίηση και συμπερίληψη για όλους τους ενεργούς τρόπους ζωής.

Παράλληλα με το νέο Zenit, η Recare παρουσίασε μια σειρά από πρόσθετα προϊόντα Ottobock, συμπεριλαμβανομένων των αναπηρικών καρεκλών Avant Garde 4 και των ηλεκτρικών καρεκλών Juvo B5 και Wingus. Για τους παιδιατρικούς πελάτες, το Kimba 2.0 Buggy και το Bravl Racer ήταν εξίσου δημοφιλή με παιδιά και γονείς.

Εκτός από τα βραβευμένα προϊόντα, οι ειδικοί της Recare και της Ottobock επέδειξαν αρκετές από τις κλινικές τους υπηρεσίες και την τεχνολογία πίσω από εξατομικευμένες λύσεις καθισμάτων.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας Zenit στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρεσβευτής της Ottobock, Chris Rattenbury, ένας παρααθλητής και πρώην Βρετανός πρωταθλητής para powerlifting, παρουσιάστηκε με το νέο του Zenit από ανθρακονήματα στην έκθεση.

Ο Richard Holland-Oakes, συνιδρυτής της Recare, κατέληξε: «Ήταν φανταστικό να νιώσω το buzz να επιστρέφει στη Naidex. Η ομάδα μας βρήκε ότι η παράσταση ανταμείβει σε πολλά επίπεδα και η συνεργασία μαζί με την Ottobock αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επωφελής για τους επισκέπτες που αναζητούσαν το καλύτερο στο σχεδιασμό αναπηρικών αμαξιδίων.»