Επιταχύνετε εύκολα τις επιδόσεις των μαθητών με τις αξιολογήσεις επάρκειας Otus

Επιταχύνετε εύκολα τις επιδόσεις των μαθητών με τις αξιολογήσεις επάρκειας Otus

September 15, 2022 0 Von admin

Οι αξιολογήσεις επάρκειας Otus είναι πάνω από 1.000 προ-δημιουργημένες αξιολογήσεις στην Ανάγνωση, τη Χρήση Γλώσσας και τα Μαθηματικά που καλύπτουν τους βαθμούς K-8. Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο Otus Live, οι εκπαιδευτικοί θα μάθουν περισσότερα για τις αξιολογήσεις επάρκειας του Otus και θα ακούσουν από την Jessica McCubbin, Βοηθό Διευθύντρια με Σχολεία της κομητείας Taylorοι οποίοι θα τονίσουν πώς η ομάδα τους σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τις αξιολογήσεις για να μετρήσει τη μάθηση των μαθητών και να επιταχύνει την απόδοση.

Οι αξιολογήσεις επάρκειας Otus παρέχουν ακριβείς και εφαρμόσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δάσκαλοι για διάφορους τύπους αξιολόγησης, από διαμορφωτικές αξιολογήσεις για την παρακολούθηση της προόδου καθ‘ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους έως κοινές αξιολογήσεις σε ολόκληρη τη τάξη ή μια περιφέρεια. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

Τι είναι το Otus Live;

Το Otus Live PD είναι μια ευκαιρία να μάθετε από την ομάδα της Otus! Εγγραφείτε και ελάτε μαζί μας για μια ζωντανή συνεδρία χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο ή δείτε τις εγγραφές κατ‘ απαίτηση εδώ στη Βιβλιοθήκη πόρων της Otus.

Προσεχή Ζωντανά PD και διαδικτυακά σεμινάρια