Ζητείται μπάρα ισχυρής εισόδου Emini Bulls μετά τη χθεσινή μπάρα σήματος αγοράς

Ζητείται μπάρα ισχυρής εισόδου Emini Bulls μετά τη χθεσινή μπάρα σήματος αγοράς

März 22, 2023 0 Von admin

Ενημέρωση συναλλαγών: Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Emini προ-ανοιχτή ανάλυση αγοράς

Emini ημερήσιο γράφημα

 • Οι Emini έκαναν ράλι χθες και σχημάτισαν ένα εσωτερικό μπαρ με το Low της περασμένης Παρασκευής. Ζητείται ισχυρή μπάρα εισόδου Emini bulls μετά τη χθεσινή γραμμή σήματος αγοράς.
 • Οι ταύροι θέλουν μια σημαία ταύρου και μια μετρημένη άνοδο από το χαμηλό του Μαρτίου έως το 16 Μαρτίουου υψηλό, προβάλλοντας μέχρι περίπου το επίπεδο τιμών 4.150.
 • Οι αρκούδες θέλουν οποιοδήποτε ξεσπάσματα πάνω από τις 16 Μαρτίουου ψηλά για να αποτύχει, οδηγώντας σε σφήνα (14 Μαρτίουου και 16 Μαρτίουου).
 • 16 Μαρτίουου είναι μια έκπληξη, η οποία πιθανότατα θα έχει δεύτερο σκέλος.
 • Οι ταύροι που αγόρασαν το ράλι μέχρι τις 6 Μαρτίουου αναμενόταν 2nd σηκώθηκαν και παγιδεύτηκαν στις 7 Μαρτίουου ξέσπασμα αρκούδας. Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους ταύρους πιθανότατα πήραν την απώλεια στις 7 Μαρτίουου ή 8 Μαρτίουουμερικοί ταύροι θα χρησιμοποιούσαν ένα ευρύ στοπ και θα αγόραζαν χαμηλότερα.
 • Αυτό σημαίνει ότι η 6η Μαρτίουου Το χαμηλό είναι ένας μαγνήτης για την παγιδευμένη ζυγαριά στους ταύρους.
 • Η αγορά βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός εύρους συναλλαγών και προσπαθεί να σχηματίσει διπλό πάτο με το χαμηλό του Δεκεμβρίου 2022.
 • Τα εύρη συναλλαγών συχνά εμφανίζουν bull breakouts από bear flags στο κάτω μέρος του εύρους συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια πιθανή ανοδική έκρηξη και ένα ράλι πίσω μέχρι τις 6 Μαρτίουου χαμηλός.
 • Για να ανακτήσουν τον έλεγχο οι αρκούδες, θα χρειαστεί να αναιρέσουν τη ζημιά που προκάλεσαν οι ταύροι την περασμένη εβδομάδα.
 • Συνολικά, οι έμποροι θα πρέπει να αναμένουν συνεχή δράση τιμών εύρους συναλλαγών. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ανοιχτά σε μια πιθανή ανοδική έκρηξη τις επόμενες ημέρες. Μέχρι να υπάρξει ένα ξεκάθαρο ξεσπάσματα πάνω από τις 6 Μαρτίουου ψηλά, δεν υπάρχει ξέσπασμα. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ένα εύρος συναλλαγών μέχρι να συμβεί το ξεμπλοκάρισμα.

Διάγραμμα 5 λεπτών Emini και τι να περιμένετε σήμερα

 • Η Emini ανέβηκε 35 πόντους στην ολονύκτια συνεδρία του Globex.
 • Η αγορά συνέχισε να σημειώνει ράλι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ένα εύρος συναλλαγών ανοιχτό για τις πρώτες 6-12 ράβδους και να σκεφτούν να μην διαπραγματεύονται παρά μόνο μετά από αυτό το διάστημα.
 • Οι περισσότεροι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν για ένα αξιόπιστο swing trade. Ένα swing trade σχηματίζεται συνήθως πριν από το τέλος της δεύτερης ώρας μετά το σχηματισμό διπλής κορυφής/κάτω ή σφηνωτή κορυφής/κάτω.
 • Τέλος, οι έμποροι μπορούν να περιμένουν για ένα ξεκάθαρο ξεπέρασμα με follow-through και να κοιτάξουν να εισέλθουν για 2nd πόδι προς την κατεύθυνση του ξεσπάσματος.
 • Οι έμποροι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα μιας ημέρας ανοδικής τάσης, καθώς η αγορά προσπαθεί να αποκτήσει μια ισχυρή γραμμή εισόδου μετά τη χθεσινή γραμμή σήματος αγοράς. Οι αρκούδες θέλουν απέναντι και αποτυχημένο ξεμπλοκάρισμα.
 • Οι έμποροι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί σε μια πιθανή ανατροπή ανοίγματος προς τα κάτω, εάν οι ταύροι καταφέρουν να πετύχουν ένα σύντομο ράλι στο ανοιχτό. Αυτό θα σήμαινε ότι υπάρχουν πωλητές πάνω από το χθεσινό σήμα αγοράς στο ημερήσιο γράφημα.

Emini ενδοημερήσια ενημέρωση αγοράς

 • Δεν υπάρχει ενδοημερήσια ενημέρωση σήμερα. Ο Μπραντ ταξιδεύει.

Οι χθεσινές ρυθμίσεις του Emini

SP500 Emini Πίνακας 5 λεπτών Wedge Top Triangle Day. Ζητείται ισχυρή μπάρα εισόδου ταύρου στο ημερήσιο γράφημα.

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ακολουθούν αρκετές λογικές ρυθμίσεις εισαγωγής διακοπής από χθες. Δείχνω κάθε καταχώρηση αγοράς με ένα πράσινο ορθογώνιο και κάθε καταχώρηση πώλησης με ένα κόκκινο ορθογώνιο. Οι αγοραστές τόσο του Brooks Trading Course όσο και της Encyclopedia of Chart Patterns έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη σχεδόν 4 ετών με πιο λεπτομερείς εξηγήσεις για τις ρυθμίσεις του swing trade (βλ. Online Course/Ημερήσιες ρυθμίσεις BTC). Τα μέλη της Εγκυκλοπαίδειας λαμβάνουν τα τρέχοντα καθημερινά γραφήματα που προστίθενται στην Εγκυκλοπαίδεια.

Ο στόχος μου με αυτά τα γραφήματα είναι να παρουσιάσω μια προοπτική Always In. Εάν ένας έμπορος προσπαθούσε να είναι Always In ή σχεδόν Always In σε μια θέση όλη την ημέρα και δεν βρισκόταν αυτήν τη στιγμή στην αγορά, αυτές οι καταχωρίσεις θα ήταν λογικές στιγμές για να εισέλθει. Αυτές είναι λοιπόν αιωρούμενες συμμετοχές.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις αιώρησης δεν οδηγούν σε συναλλαγές αιώρησης. Μόλις οι έμποροι απογοητευτούν, πολλοί φεύγουν. Όσοι βγαίνουν προτιμούν να βγαίνουν με μικρό κέρδος (scalp), αλλά συχνά πρέπει να βγαίνουν με μικρή απώλεια.

Εάν ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να περιμένετε για συναλλαγές με μικρότερο κίνδυνο ή να ανταλλάξετε μια εναλλακτική αγορά όπως το Micro Emini.

Στρατηγικές συναλλαγών στην αγορά συναλλάγματος EURUSD

EURUSD ημερήσιο διάγραμμα Forex

EURUSD Daily: Οι ταύροι θέλουν Breakout πάνω από τις 15 Μαρτίου.
 • Οι ταύροι αρχίζουν να μαζεύουν ράβδους ταύρων τις τελευταίες τέσσερις ημέρες συναλλαγών.
 • Οι αρκούδες δεν κατάφεραν να πάρουν μια αρνητική έκρηξη στις 15 Μαρτίου.
 • Προς το παρόν, η αγορά είναι πιθανώς Always In Long και πιθανότατα να πηγαίνει ψηλότερα. Οι traders θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια πιθανή ανοδική έκρηξη του υψηλού της 15ης Μαρτίου.
 • Οι ταύροι θέλουν μια μετρημένη άνοδο του εύρους συναλλαγών ενός μήνα και οι αρκούδες θέλουν ένα αποτυχημένο ξεπέρασμα.
 • Συνολικά, το ράλι είναι αρκετά δυνατό ώστε η πρώτη αναστροφή πιθανότατα θα αποτύχει.

Σύνοψη της σημερινής δράσης για τις τιμές μελλοντικής εκπλήρωσης της S&P Emini και τι να περιμένουμε αύριο

SP500 Emini Chart 5 λεπτών Higher High Double Top Wedge Bottom στο EMA

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ανασκόπηση τέλους ημέρας

 • Σύντομα θα γίνει αντικατάσταση δοκιμής βίντεο ζωντανής ροής για έλεγχο τέλους ημέρας.

Δείτε την εβδομαδιαία ενημέρωση για μια συζήτηση της δράσης των τιμών στο εβδομαδιαίο γράφημα και για το τι να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα.


Αίθουσα συναλλαγών

Ο Al Brooks και άλλοι παρουσιαστές μιλούν για τη λεπτομερή δράση τιμής Emini σε πραγματικό χρόνο κάθε μέρα στις ημέρες της αίθουσας συναλλαγών του BrooksPriceAction.com. Προσφέρουμε α 2 ημέρες δωρεάν δοκιμή.


Τα γραφήματα χρησιμοποιούν την Ώρα Ειρηνικού

Όταν αναφέρονται ώρες, είναι ώρα ΗΠΑ Ειρηνικού. Τα γραφήματα της ημέρας Emini ξεκινούν στις 6:30 π.μ. PT και τελειώνουν στις 1:15 μ.μ. PT, δηλαδή 15 λεπτά μετά το κλείσιμο του NYSE. Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τις αναφορές αγοράς στη σελίδα Ενημέρωση αγοράς.