Η TAC συγκεντρώνει 12,2 εκατομμύρια δολάρια στη σειρά ενός γύρου με επικεφαλής την Sixth Sense Ventures – https://istanbulpost.com.tr

Η TAC συγκεντρώνει 12,2 εκατομμύρια δολάρια στη σειρά ενός γύρου με επικεφαλής την Sixth Sense Ventures – https://istanbulpost.com.tr

März 18, 2023 0 Von admin

Ινδίαείναι το πρώτο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο D2C πολυκαναλική επωνυμία Ayurvedic lifestyleέχει συγκεντρώσει 12,2 εκατομμύρια δολάρια στον κύκλο χρηματοδότησης της Σειρά Α από Το μεγαλύτερο ταμείο VC καταναλωτών της Ινδίας, Sixth Sense Ventures, ανασηκώθηκε. Άλλοι συμμετέχοντες ήταν η ηθοποιός Kajal Aggarwalπολύ γνωστό ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών οφειλών. Η εταιρεία εμφανίστηκε επίσης στο ειδικό επεισόδιο 51 του Δεξαμενή καρχαρία Ινδία.

Η μάρκα γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη τους τελευταίους 10 μήνες. Έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 300% με ισχυρή πολυκαναλική διανομή μόχλευση καναλιού λιανικής και διαδικτυακά κανάλια. Ξεκινώντας με το Η περιοχή μου Με την έναρξη στο Ντουμπάι, το TAC εισήλθε πρόσφατα στις παγκόσμιες αγορές.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της, η TAC έχει προσελκύσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες με τις σειρές προϊόντων με τις καλύτερες πωλήσεις Είναι πραγματικά χάλια, Αυτός το έκανε και Μέθη και κατάφερε να συγκεντρώσει κεφάλαια ακόμη και κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου χειμώνα χρηματοδότησης. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την «Ψηφιοποίηση της Αγιουρβέδα» με την εφαρμογή «TAC» που θα κυκλοφορήσει σύντομα – μέσω αυτής της επαναστατικής εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν συμβουλές για την υγειονομική περίθαλψη της Αγιουρβέδα σε όλο τον κόσμο.

Shreedha Singh, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της TAC. και Khadi Essentials, πρόσθεσε: «Θα μεταφέρουμε την αγάπη που έχουμε λάβει από τα εκατομμύρια των καταναλωτών μας στην Ινδία σε άλλες περιοχές. Η σειρά περιποίησης δέρματος Kumkumadi για λάμψη και νεανικό δέρμα είναι πολύ δημοφιλής και οι αγιουρβεδικές μας φόρμουλες έχουν παγκόσμιες πιστοποιήσεις και κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα».

Param Bhargava, Ιδρυτής, TAC και Khadi Essentials, δήλωσε, «Είμαι ενθουσιασμένος για τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στην κατηγορία ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας της Αγιουρβέδα (BPC) παγκοσμίως, η οποία αναμένεται να αυξηθεί από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε με τους κατάλληλους παίκτες που είναι υπεύθυνοι Αγιουρβέδα και TAC μπορεί να επιτρέψει αναστάτωση και εκθετική ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές».

Νικίλ ΒόραΙδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Sixth Sense Ventures είπε, „TAC κατακτά χώρο στα ράφια σε περιοχές όπου κυριαρχούν οι κατεστημένοι φορείς για να γίνει μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς και ευεξίας σε όλα τα κανάλια. Είναι πολύ συναρπαστικό να δουλεύεις με το εξαιρετικά παθιασμένο και αποφασιστικό δίδυμο Param και Shreedha για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους!».

Το όραμα του TAC είναι HEAL, που σημαίνει Βοήθεια Αγκαλιάστε ένα Αγιουρβεδική ζωή. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της Αγιουρβέδα που αλλάζουν τη ζωή, η μάρκα προσφέρει ασυμβίβαστη, αγνή και ανώτερη ποιότητα.