Η Web Werks ανακοινώνει βασικά σχέδια επέκτασης στο Uttar Pradesh

Η Web Werks ανακοινώνει βασικά σχέδια επέκτασης στο Uttar Pradesh

November 30, 2022 0 Von admin

Να είναι μέρος των εγκεκριμένων πάρκων κέντρων δεδομένων που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση

Η Web Werks ανακοίνωσε βασικά επενδυτικά σχέδια στην Παγκόσμια Σύνοδο Επενδυτών στο Uttar Pradesh. Συμμετέχοντας στην 3η τελετή θεμελίωσης παρουσία του Πρωθυπουργού Narendra Modi· Η Web Werks, μαζί με τον συνεργάτη της στην κοινοπραξία Iron Mountain Data Centers, ανακοίνωσε σχέδια για επένδυση 197 crores σε ένα νέο κέντρο δεδομένων υπερ-κλίμακας στη Noida. Το Web Werks θα είναι μέρος των εγκεκριμένων πάρκων κέντρων δεδομένων που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση με πρόσθετες επενδύσεις για την έναρξη εγκαταστάσεων αιχμής σε βασικές πόλεις στο Uttar Pradesh. Η κατασκευή του νέου κέντρου δεδομένων Noida θα ξεκινήσει το 2022 με μικτή ισχύ 20 MVA και θα είναι ενεργό για τους πελάτες του έως το 2023. Μετά από το υπάρχον οικόπεδο για την κατασκευή αυτής της εγκατάστασης, η Web Werks προχώρησε και απέκτησε επιπλέον γη για επέκταση.

Η κυβέρνηση του Ούταρ Πραντές σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 20.000 ₹ crores στη βιομηχανία των κέντρων δεδομένων τα επόμενα πέντε χρόνια. Η κυβέρνηση στοχεύει να κάνει το Uttar Pradesh το μεγαλύτερο κέντρο αποθήκευσης δεδομένων μεταξύ των βόρειων πολιτειών με την κυβέρνηση Yogi Adityanath να εγκρίνει πρόσφατα τρία πάρκα κέντρων δεδομένων. Θα διασφαλίσει επίσης επαρκή και αδιάλειπτη παροχή ρεύματος, τη σωτηρία των κέντρων δεδομένων, μέσω του «Σχεδίου Ανοιχτής Πρόσβασης». Η Web Werks ανακοίνωσε σχέδια για τη δημιουργία εγκαταστάσεων αιχμής data center σε όλες τις βασικές πόλεις στο Uttar Pradesh.

Μιλώντας με την ευκαιρία, ο Nikhil Rathi, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Web Werks είπε: «Το πλεονέκτημα τοποθεσίας του Uttar Pradesh έχει κάνει την πολιτεία ελκυστική για επενδύσεις στον κλάδο της πληροφορικής και της ηλεκτρονικής από πολλούς κορυφαίους παίκτες. τόσο ινδική όσο και παγκόσμια. Η έκταση του κράτους καθιστά επίσης βιώσιμο για την Web Werks να κλιμακώσει τις επενδύσεις της και να λανσάρει εγκαταστάσεις Edge σε βασικές πόλεις, προωθώντας την παρουσία της στην περιοχή. Πολλαπλές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διαδικτυακές πλατφόρμες παροχής υπηρεσιών θα μετατρέψουν το κράτος σε σημαντικό καταναλωτή αποθήκευσης cloud για αυτά τα κέντρα δεδομένων. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από το πλεονέκτημα τοποθεσίας και το ισχυρό οικοσύστημα πληροφορικής και τη διαθεσιμότητα ποιοτικών ταλέντων».

Το 2021, η Web Werks υπέγραψε επίσης μνημόνια συνεργασίας με την κυβέρνηση της Καρνατάκα και του Ταμίλ Ναντού για τη δημιουργία κέντρων δεδομένων στη Μπανγκαλόρ και στο Τσενάι. Αυτή η εξέλιξη ήταν σύμφωνη με την ανακοίνωση των σχεδίων επέκτασης της PAN India της Web Werks και του εταίρου της στο Joint Venture Iron Mountain Data Centers, ενός παγκόσμιου χειριστή. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση βιομηχανικών κτιρίων στη Μπανγκαλόρ και το Χαϊντεραμπάντ, τα οποία θα μετατραπούν σε κέντρα δεδομένων. Η επέκταση στις υπάρχουσες αγορές της Βομβάης, της Πούνε και του NCR βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η κατανάλωση δεδομένων και η αύξηση της κίνησης δεδομένων οδηγεί σε ζήτηση για αποθήκευση δεδομένων στην Ινδία. Στόχος των κέντρων δεδομένων Web Werks και Iron Mountain να επεκταθούν σε ολόκληρη την Ινδία είναι να εξαλείψουν το χάσμα προσφοράς-ζήτησης κέντρων δεδομένων υψηλής ποιότητας και κλιμάκωσης σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Και οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί να χτίσουν το συνδεδεμένο μέλλον, παρέχοντας λύσεις ΤΠΕ σε όλη την φιλοξενούμενη υποδομή για συντοπισμό και cloud, δίκτυο, ασφάλεια και διαχειριζόμενες υπηρεσίες.