Μεταφερόμενο σκούτερ κινητικότητας που υπόσχεται «περισσότερη ένταξη και ισότητα» θα κυκλοφορήσει στο Naidex – AT Today

Μεταφερόμενο σκούτερ κινητικότητας που υπόσχεται «περισσότερη ένταξη και ισότητα» θα κυκλοφορήσει στο Naidex – AT Today

November 30, 2022 0 Von admin

TGA - Zest S mobility scooterΈνα νέο εύκολο στην αποσυναρμολόγηση σκούτερ κινητικότητας θα κυκλοφορήσει στο Naidex την επόμενη εβδομάδα, όπου οι χρήστες με ειδικές ανάγκες μπορούν να δοκιμάσουν το προϊόν μόνοι τους και οι επαγγελματίες υγείας θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πώς η συσκευή αντιμετωπίζει απρόσκοπτα δύσκολα εδάφη.

Το νέο μεταφερόμενο σκούτερ Zest S θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή στην πίστα δοκιμών κινητικότητας Naidex του ειδικού προϊόντος κινητικότητας σε εθνικό επίπεδο στο NEC στις 6 και 7 Ιουλίου 2022.

Το τετράτροχο Zest S με ταχύτητα 4 μίλια/ώρα είναι το πιο πρόσφατο αναβαθμισμένο μοντέλο Zest που θα παρουσιάσει η TGA. Τα σκούτερ Zest προσφέρουν μια συμπαγή επιλογή με δυνατότητα αποσυναρμολόγησης για να χωρέσουν σε ένα πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, παρέχοντας παράλληλα μια ομαλή και σταθερή οδήγηση.

Ανεβάζοντας τη διαφορετικότητα και την άνεση του ιδιοκτήτη στο επόμενο επίπεδο, λέει η TGA, το μοντέλο S έχει αυξημένη χωρητικότητα βάρους χρήστη έως και 26,5 πέτρες και μεγαλύτερο «κάθισμα καπετάνιου».

Γρήγορα συναρμολογημένα από έξι κομμάτια που ανυψώνονται εύκολα, μόλις είναι έτοιμο για χρήση, ο χρήστης μπορεί να περιμένει αυτονομία μπαταρίας 18 μιλίων και ανάρτηση με απόκριση. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα «άπειρο» ρυθμιζόμενο βραχίονα για μια πιο εξατομικευμένη θέση οδήγησης και μια υποδοχή USB για τη φόρτιση της συσκευής εν κινήσει.

Τα επανασχεδιασμένα χειριστήρια στα δάχτυλα σημαίνουν ότι η συσκευή είναι πιο εύκολη στη χρήση και, όταν συνδυάζεται με τον περίφημο συμπαγή κύκλο περιστροφής του Zest, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την κίνηση «χωρίς ταλαιπωρία» ενώ χρησιμοποιεί το προϊόν.

Το νέο Zest S υπόσχεται «περισσότερη ένταξη και ισότητα» για ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων, όπως συνόψισε ο Daniel Stone, Διευθύνων Σύμβουλος της TGA: «Το να μπορείς να βγαίνεις έξω και να κυκλοφορείς ελεύθερα είναι σημαντικό για την ψυχική υγεία και την ευημερία όλων, ό,τι κι αν κάνουν. .

«Το νέο μας Zest έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον λόγο – για να είναι ευέλικτο, ώστε είτε έχετε πάει στα καταστήματα, σε παραλιακή βόλτα ή ταξιδεύετε με τρένο, έχετε την προσαρμοστικότητα και την εξατομικευμένη σιγουριά που χρειάζεστε.

Η TGA θα λανσάρει επίσης τη νέα πτυσσόμενη πολυθρόνα WHILL F μαζί με το Zest S στο Naidex στο stand F70.

Εκτός από τα νέα λανσαρίσματα κινητικότητας, η TGA θα παρέχει μια έκθεση προϊόντων και ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο δοκιμής οδήγησης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να μιλήσουν για τις ανάγκες του τρόπου ζωής τους και να βιώσουν από πρώτο χέρι πώς είναι να οδηγείς σκούτερ, μηχανοκίνητα καροτσάκια και αναπηρικά αμαξίδια εδάφη.

Με τη βοήθεια των συμβούλων κινητικότητας TGA, οι επισκέπτες της Naidex θα μπορούν να αποφασίσουν για την καλύτερη λύση κινητικότητας για αυτούς, επιτρέποντας αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και ψυχική ηρεμία.