Πάρτι γενεθλίων του Bruce Willis και βίντεο της Demi Moore Drew Tears από θαυμαστές – https://istanbulpost.com.tr

Πάρτι γενεθλίων του Bruce Willis και βίντεο της Demi Moore Drew Tears από θαυμαστές – https://istanbulpost.com.tr

März 20, 2023 0 Von admin

Ένας από τους πιο αγαπημένους αστέρες δράσης στον κινηματογράφο, ο Bruce Willis μόλις συμπλήρωσε τα 68 του χρόνια και έκανε ένα οικογενειακό πάρτι που άφησε τους θαυμαστές ενθουσιασμένους. Στις αρχές του 2022, ο σταρ ανακοίνωσε την αποχώρησή του, η οποία ήρθε μετά τη διάγνωση της αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας. Στο Instagram, η ηθοποιός Demi Moore μοιράστηκε ένα βίντεο του Bruce με την οικογένεια και δέχτηκε ένα πλήθος στοργικών σχολίων από το κοινό και τις διασημότητες.

«Χρόνια πολλά, BW. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να σας γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπώ και αγαπώ την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές – τα νιώθουμε όλα», έγραψε η Demi Moore στην ανάρτηση. Αυτή και ο Bruce Willis ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από δέκα χρόνια, μεταξύ 1987 και 2000, και είναι γονείς τριών παιδιών: Rummer, Scout και Tallulah Willis.

Αυτή τη στιγμή ο Bruce είναι παντρεμένος με το μοντέλο Emma Hemming, με την οποία έχει ακόμη δύο κόρες, την Evelyn και τη Mabel. Καλλιτέχνες όπως ο Antonio Banderas, η Selma Blair, η Nia Long. «Πολλή αγάπη», έγραψε η ηθοποιός των Cruel Intentions.

Ο BRUCE WILLIS ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΩΚΡΟΤΑΦΙΚΗ ΑΝΟΙΑ

Ένα χρόνο μετά τη διάγνωση της αφασίας, ο Μπρους Γουίλις υποφέρει από έναν επιβαρυντικό παράγοντα στην κατάσταση της υγείας του. Μέσω των κοινωνικών δικτύων, η οικογένεια ενημέρωσε τους θαυμαστές ότι η κατάσταση του ηθοποιού είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια, μια ασθένεια που επηρεάζει τη συμπεριφορά και έχει από τα πιο κοινά συμπτώματα παρορμητικότητα, απελευθέρωση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καταθλιπτικές κρίσεις.

«Δυστυχώς, τα προβλήματα επικοινωνίας είναι απλώς ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι οδυνηρό, είναι μια ανακούφιση για να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», λέει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον Rummer, τη μεγαλύτερη κόρη του Bruce Willis με την Demi Moore.

Στο κείμενο, τα παιδιά του ηθοποιού ευχαρίστησαν επίσης τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους. «Η οικογένειά μας ήθελε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη έκρηξη αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που λάβαμε όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την πρώτη διάγνωση του Μπρους. Με αυτό το πνεύμα, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι περνάει».

Η ασθένεια που αντιμετωπίζει ο Μπρους Γουίλις δεν έχει ακόμη θεραπεία και η οικογένεια ενώνει τις προσπάθειες για να ευαισθητοποιήσει γύρω της. «Σήμερα, δεν υπάρχουν θεραπείες για τη νόσο, μια πραγματικότητα που ελπίζουμε ότι θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Καθώς η κατάσταση του Bruce εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι τα μέσα ενημέρωσης θα εστιάσουν όλη τους την προσοχή σε αυτήν την ασθένεια που χρειάζεται περισσότερη ευαισθητοποίηση και έρευνα», ανέφερε η οικογένεια σε δήλωση.