Στατικά Πολυμέσα |  Προ-παραγγελία Crash Team Rumble Today για πρόσβαση σε μια ευχάριστη στιγμή στην Beta

Στατικά Πολυμέσα | Προ-παραγγελία Crash Team Rumble Today για πρόσβαση σε μια ευχάριστη στιγμή στην Beta

März 23, 2023 0 Von admin

Από σήμερα, οι θαυμαστές μπορούν να προπαραγγείλουν το Crash Team Rumble για να λάβουν πρόσβαση στην Closed Beta*, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 20-24 Απριλίου.

Ο Crash Bandicoot και η ομάδα του επιστρέφουν σε μια ολοκαίνουργια περιστροφή στο Crash με ένα multiplayer βασισμένο σε ομάδα 4v4, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουν δει οι θαυμαστές στο παρελθόν! Σε ανάπτυξη από την Toys For Bob και έκδοση από την Activision Publishing, Inc., το Crash Team Rumble αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2023.

Αυτή η πρώιμη προεπισκόπηση επιτρέπει στους θαυμαστές να παίξουν το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία και παρέχει στο Toys For Bob την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κοινότητα για να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού για κυκλοφορία.

Η Crash Team Rumble Closed Beta θα περιλαμβάνει πέντε ήρωες και κακούς από το σύμπαν του Crash και τρεις μοναδικές αρένες γεμάτες χρώματα, κινδύνους και εκπληκτικά στρατηγικά πλεονεκτήματα, με τη γοητεία και την προσωπικότητα για την οποία είναι γνωστό το Toys for Bob. Οι θαυμαστές που μεταπηδούν στην Closed Beta μπορούν να παίξουν ως Crash Bandicoot, Coco, Tawna, Neo Cortex και Dingodile – και θα μπορούν να συνδυάσουν τον ήρωά τους με μοναδικές δυνάμεις και να χρησιμοποιήσουν στρατηγικά ειδικές κινήσεις και ικανότητες για να κερδίσουν. Στην Closed Beta, οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν από τρεις πολύχρωμους και ποικίλους χάρτες – ο καθένας ποικίλλει σε μέγεθος, διάταξη, προκλήσεις και Relic Stations που ξεκλειδώνουν μοναδικές δυνάμεις για να δώσουν στις ομάδες το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων τους.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που οι θαυμαστές θα δουν από νωρίς το Crash Team Rumble κατά τη διάρκεια της Closed Beta του Απριλίου», δήλωσε ο Paul Yan, επικεφαλής του Co-Studio στο Toys For Bob. «Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλια της κοινότητας και θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συμβολή για να συντονίσουμε το παιχνίδι για μια εκπληκτική εμπειρία παίκτη την ημέρα κυκλοφορίας. Τα λέμε στην Closed Beta!

Στο Crash Team Rumble, οι θαυμαστές μπορούν να παίξουν από ένα ρόστερ φίλων και εχθρών από το σύμπαν του Crash, καθένας από τους οποίους εμπίπτει σε έναν από τους τρεις ρόλους – Blocker, Booster ή Scorer. Οι ομάδες χρησιμοποιούν στρατηγικά τους διαφορετικούς ρόλους για να δουλέψουν μαζί για να είναι οι πρώτες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φρούτα Wumpa στη ζώνη πτώσης τους, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται τη ζώνη πτώσης της αντίπαλης ομάδας τους. Οι Unique Relic Powers φέρνουν ένα πρόσθετο στρατηγικό στοιχείο στο παιχνίδι, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες για να κερδίσουν το πάνω χέρι όταν σκοράρουν, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη. Το Crash Team Rumble διαθέτει παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών**, επιτρέποντας στους παίκτες από πολλές κονσόλες να ενωθούν και να μπουν στον ανταγωνισμό.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει σε PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox® Series X/S και Xbox One® με 29,99 $ SRP για την Standard Edition και 39,99 $ SRP για την Deluxe Edition.

Το Crash Team Rumble Standard Edition διαθέτει το πλήρες παιχνίδι, πρόσθετο εποχικό περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία και περιορισμένες χρονικές λειτουργίες, πρόσβαση στο Closed Beta (για όσους κάνουν προπαραγγελία) και το Season 1 Premium Battle Pass.

Η Deluxe Edition διαθέτει όλο το περιεχόμενο από την Standard Edition, συν 25 Battle Pass Tiers Instantly Unlocked κατά τη διάρκεια της Season 1, το Season 2 Premium Battle Pass και το ψηφιακό „Proto Pack“, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για κάθε ήρωα και κακό. κατά την εκτόξευση και άλλα αντικείμενα. Και οι δύο εκδόσεις παρέχουν στους παίκτες πρόσβαση σε συναρπαστικό εποχικό περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία.