Σχολείο Zee

Σχολείο Zee

März 18, 2023 0 Von admin

Zee Schoolhouse Pte. Ltd. είναι ένα διάσημο πρακτορείο προσχολικής ανάπτυξης στη Σιγκαπούρη, που ειδικεύεται στις υπηρεσίες παιδικής μέριμνας, τη βρεφική φροντίδα και το νηπιαγωγείο. Ιδρύθηκε το 2021 με το όραμα να παρέχει ένα καταφύγιο στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους για να βιώσουν προσωπική επιτυχία και χαρά στη μάθηση. Zee Schoolhouse Pte. Ltd. έχει δεσμευτεί να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση και φροντίδα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσω του προγράμματος Spark Certified, του Προγράμματος Βρεφικής Φροντίδας, του Προγράμματος Playgroup και του Προγράμματος Νηπιαγωγείου. Η ομάδα του Zee Schoolhouse είναι παθιασμένη με τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου τα παιδιά μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν με τη βοήθεια των Anchor Operators και Partner Operators τους. Με την αναλογία δασκάλου προς παιδί 1:15, το προσωπικό του Zee Schoolhouse προσπαθεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους τους «Zee Juniors».

Zee Schoolhouse τάξη 1

Πλεονεκτήματα του Zee Schoolhouse

Στο Zee Schoolhouse, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους θα έχουν καλή φροντίδα. Με το Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης και Ένταξης, τις Υπηρεσίες Παιδικής Φροντίδας, τη Βρεφονηπιακή Φροντίδα και το Νηπιαγωγείο, οι γονείς μπορούν επίσης να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη, όπως Δίπλωμα ECCE και Διδασκαλία Γλωσσών. Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα σχολικής ετοιμότητας για να βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν για τη σχολική ζωή. Μαζί με αυτό, το Spark Certified Program και οι Anchor and Partner Operators παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο σχολικό περιβάλλον. Η αναλογία δασκάλου-παιδιού διατηρείται επίσης σε άνετο επίπεδο για να διασφαλιστεί η μέγιστη ατομική προσοχή. Επιπλέον, με τα προγράμματα Playgroup, Nursery και Zee Junior, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν πολύ ενώ μαθαίνουν σημαντικές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων και η επικοινωνία.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες Παιδικής Φροντίδας

Στο Zee Schoolhouse Preschool, προσπαθούν να παρέχουν ένα διεγερτικό και περιποιητικό περιβάλλον για τα παιδιά. Οι υπηρεσίες φροντίδας των παιδιών τους κυμαίνονται από τη βρεφική φροντίδα μέχρι το νηπιαγωγείο. Οι υπηρεσίες βρεφικής φροντίδας τους επικεντρώνονται στην παροχή ενός ασφαλούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για μωρά ηλικίας έως τριών μηνών. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, το κέντρο προσφέρει μια ποικιλία παρόχων εμπλουτισμού και διδασκαλίας, προσχολικούς σταθμούς και παρόχους υπηρεσιών φροντίδας πριν και μετά το σχολείο για να διασφαλίσει ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες των παιδιών. Το κέντρο παρέχει επίσης το Πρόγραμμα Spark Certified, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για περαιτέρω εκπαίδευση. Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά στην προσχολική εκπαίδευση. Το κέντρο διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα Anchor and Partner Operators που συνεργάζεται με κέντρα παιδικής μέριμνας για να διασφαλίσει ότι πληρούνται όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Με την αναλογία δασκάλου προς παιδί 1:10, το Zee Schoolhouse Preschool διασφαλίζει ότι το παιδί σας λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή.

Anchor και Partner Operators

Στο Zee Schoolhouse, παρέχουμε ένα ζεστό και περιποιητικό περιβάλλον για παιδιά όλων των ηλικιών. Είμαστε Anchor Operator στο Anchor Operator Scheme (AOP), το οποίο υποστηρίζεται από την κυβέρνηση για να αυξήσει την πρόσβαση σε καλής ποιότητας και οικονομικά προσχολικά προγράμματα. Οι συνεργαζόμενοι χειριστές μας περιλαμβάνουν την [email protected] Pte Ltd, που αποτελούν μέρος του προγράμματος AOP, μαζί με άλλα προσχολικά σχολεία που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Διαθέτουμε πιστοποίηση Spark και προσφέρουμε μια σειρά προγραμμάτων, από βρεφική φροντίδα μέχρι παιδότοπο και νηπιαγωγείο. Η αναλογία δασκάλου προς παιδί παρακολουθείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα μάθησης για τους μαθητές μας. Το Zee Juniors είναι το εξειδικευμένο μας πρόγραμμα βρεφικής φροντίδας που εστιάζει στην έγκαιρη παρέμβαση και την ένταξη για μικρά παιδιά. Με τα προγράμματα Anchor και Partner Operator, το Zee Schoolhouse βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικών εμπειριών προσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά στη Σιγκαπούρη.

Μαθητής του Zee Schoolhouse 1

Πρόγραμμα Spark Certified

Το Zee Schoolhouse είναι ένα διαπιστευμένο νηπιαγωγείο με πιστοποίηση SPARK από τον Οργανισμό Προσχολικής Ανάπτυξης της Σιγκαπούρης (ECDA). Τα κέντρα με πιστοποίηση SPARK πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας και δεσμεύονται να παρέχουν ολιστική εκπαίδευση και φροντίδα για τα παιδιά. Με 409 νηπιαγωγεία να έχουν αποκτήσει την πιστοποίηση SPARK στη Σιγκαπούρη, το Zee Schoolhouse ξεχωρίζει με την έμφαση που δίνει στη δια βίου μάθηση μέσα από δημιουργικές, παραγωγικές εμπειρίες και εμπειρίες παιχνιδιού. Η Δρ Christine Chen, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Προσχολικής Ηλικίας στη Σιγκαπούρη, έχει συμβάλει καθοριστικά στην παροχή καθοδήγησης και υποστήριξης στο Zee Schoolhouse. Με την υποστήριξή της, η Zee Schoolhouse ξεχωρίζει ως ηγέτης στην προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα.

Πρόγραμμα Βρεφικής Φροντίδας

Το Zee Schoolhouse παρέχει ένα ειδικό πρόγραμμα βρεφικής φροντίδας για να διασφαλίσει ότι το παιδί σας θα έχει το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Η βρεφική φροντίδα του έχει σχεδιαστεί για να επικεντρώνεται στην παροχή ολιστικής και εξατομικευμένης φροντίδας για βρέφη ηλικίας 6 έως 18 μηνών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη σωματική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη, ενισχύοντας παράλληλα τον δεσμό μεταξύ του παιδιού και του φροντιστή. Το πρόγραμμα βρεφικής φροντίδας του Zee Schoolhouse υποστηρίζεται από τους Anchor και Partner Operators του, οι οποίοι έχουν εμπειρία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών παιδικής φροντίδας. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης ένα Πρόγραμμα με πιστοποίηση Spark, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα φροντίδας.

Πρόγραμμα Playgroup

Το Πρόγραμμα Playgroup στο Zee Schoolhouse έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε παιδιά ηλικίας 18 έως 30 μηνών ένα ασφαλές και περιποιητικό περιβάλλον για μάθηση, ανάπτυξη και εξερεύνηση. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά, ενώ του επιτρέπει να αναπτύξει τις γνωστικές, σωματικές και κοινωνικές του δεξιότητες. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες όπως μουσική, τέχνη, ιστορίες και μάθηση με βάση το παιχνίδι, τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξής τους. Επιπλέον, η αναλογία δασκάλου προς παιδί διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, προκειμένου κάθε παιδί να λάβει την κατάλληλη καθοδήγηση και προσοχή από το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό. Ως μέρος αυτού του προγράμματος, τα παιδιά εκτίθενται επίσης σε Anchor και Partner Operators, όπως το Spark Certified Program που τα βοηθά να γίνουν νέοι μαθητές με αυτοπεποίθηση.

Πρόγραμμα νηπιαγωγείων

Το Zee Schoolhouse προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Νηπιαγωγείων που παρέχει ένα διεγερτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για να μάθουν και να αναπτυχθούν τα παιδιά. Το πρόγραμμα εστιάζει στην ανάπτυξη γνωστικών, γλωσσικών, κοινωνικών, αδρανών κινητικών και λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και δραστηριότητες που βασίζονται στο παιχνίδι, τα παιδιά θα εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους αναπτύσσοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους. Η αναλογία δασκάλου προς παιδί διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί λαμβάνει εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση από τους δασκάλους. Το Zee Schoolhouse προσφέρει επίσης ένα Πρόγραμμα Spark Certified για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών, το οποίο συνδυάζει τις καλύτερες διεθνείς και τοπικές πρακτικές για να παρέχει μια εμπλουτισμένη εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Παρουσίαση Zee Schoolhouse 1

Αναλογία δασκάλου προς παιδί

Στο Zee Schoolhouse, η αναλογία δασκάλου προς παιδί διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα για να διασφαλιστεί ότι κάθε μαθητής μπορεί να λάβει εξατομικευμένη προσοχή και δέσιμο. Ο Οργανισμός Πρώιμης Παιδικής Ανάπτυξης (ECDA) θέτει την κατευθυντήρια γραμμή 1:8 για το Νηπιαγωγείο 1 και το Zee Schoolhouse διατηρεί αυτήν την αναλογία σε όλες τις τάξεις του. Σε μια τάξη 18 μαθητών, θα υπάρχει ένας δάσκαλος έως εννέα μαθητές σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Αυτή η χαμηλή αναλογία δασκάλου-παιδιού προάγει την ατομική μάθηση με εντατική αλληλεπίδραση και δεσμό, καθώς και παρέχει ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες γύρω από την ασφάλεια, οι αναλογίες μαθητή προς δάσκαλο, η αξιολόγηση κινδύνου και η κατάρτιση των δασκάλων μπορούν να συζητηθούν ως ομάδα.

Ζι Τζούνιορς

Το Zee Juniors είναι το Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης και Ένταξης υπό την ομπρέλα του Zee Schoolhouse Preschool. Είναι ένας Χειριστής Άγκυρας και Συνεργάτης Πιστοποιημένος από την Spark που παρέχει εξειδικευμένες Υπηρεσίες Παιδικής Φροντίδας, Βρεφονηπιακής Φροντίδας και Νηπιαγωγείου. Με κύρια γλώσσα τους τα Αγγλικά, οι Zee Juniors έχουν αναλογία Δάσκαλου προς Παιδί 1:20 και έχουν αρχίσει να κάνουν κύμα στην προσχολική εκπαίδευση από το 2004. Βρίσκονται στη διεύθυνση 722 Dunman Road, Σιγκαπούρη 439235 και φέρουν τον Κωδικό Κέντρου PT8673. Αυτό το Μοντέλο Υπηρεσιών είναι μια ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ της Σιγκαπούρης η οποία συστάθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το Zee Schoolhouse Preschool είναι μια ιδανική επιλογή για γονείς που θέλουν να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Το νηπιαγωγείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της βρεφικής φροντίδας, της παιδικής ομάδας και των προγραμμάτων νηπιαγωγείου, καθώς και ένα Πρόγραμμα Πιστοποιημένου Spark και υπηρεσίες Anchor και Partner Operator. Η αναλογία δασκάλου-παιδιού είναι επίσης εξαιρετική, επιτρέποντας σε κάθε παιδί να λάβει την προσοχή που χρειάζεται και του αξίζει. Τέλος, το πρόγραμμα Zee Juniors παρέχει ένα συναρπαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης για παιδιά όλων των ηλικιών. Έχοντας υπόψη όλα αυτά τα οφέλη, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα μικρά τους είναι σε καλά χέρια στο Zee Schoolhouse Preschool.