Το ευρύχωρο και άνετο WAV επωφελείται από το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα επιχορηγήσεων – AT Today

Το ευρύχωρο και άνετο WAV επωφελείται από το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα επιχορηγήσεων – AT Today

November 30, 2022 0 Von admin

Εικόνα Brotherwood WAV elektron

Ειδικός οχημάτων προσβάσιμων σε αναπηρικά αμαξίδια (WAV). Brotherwood παρουσίασε ένα νέο ευρύχωρο και άνετο όχημα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων – τη μετατροπή «elektron» για το Vauxhall Vivaro e-Life – το οποίο πρόκειται να είναι διαθέσιμο σύντομα.

Το Brotherwood electron είναι μια ηλεκτρική μετατροπή WAV που μεγιστοποιεί το δυναμικό χώρο στο Vivaro e-Life για να παρέχει ένα επίπεδο, επίπεδο χαμηλωμένο δάπεδο μήκους 164 cm. Πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα ηλεκτρικά WAV, το elektron παρέχει αυξημένο χώρο, άνεση οδήγησης και ορατότητα για τον χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η ράμπα του πίσω αναπηρικού αμαξιδίου είναι αντισταθμισμένη, καθιστώντας την αρκετά ελαφριά για να την σηκώνετε με το ένα δάχτυλο. Με μήκος 107 cm, η ράμπα του αναπηρικού αμαξιδίου κάθεται τακτοποιημένα κάτω από την πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών για προστασία από τα στοιχεία κατά τη φόρτωση. Η ρηχή γωνία και η επιφάνεια υψηλής πρόσφυσης καθιστούν τη φόρτωση και εκφόρτωση αναπηρικού αμαξιδίου και επιβατών ασφαλή, γρήγορη και άνετη.

Η πρόσβαση γίνεται επίσης εύκολη για τους αρτιμελείς χρήστες, τονίζει η Brotherwood. Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα και με ασφάλεια με το αναδυόμενο πλάγιο, το οποίο αναπτύσσεται έξυπνα αυτόματα όταν ανοίγουν οι πίσω ηλεκτρικές συρόμενες πόρτες. Μια χρήσιμη λαβή λαβής διευκολύνει τα πράγματα για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Αποκλειστικά για το Brotherwood, το προαιρετικό σύστημα αερανάρτησης VB-FullAir μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή διάταξη πίσω ελατηρίου με ένα πλήρες σύστημα ανάρτησης αέρα που φιλτράρει τις ανομοιομορφίες στο οδόστρωμα, αυξάνοντας την οδηγική άνεση.

Το σύστημα VB-FullAir είναι επίσης αυτοεπιπεδούμενο, διασφαλίζοντας σταθερό ύψος οδήγησης και επίπεδο δαπέδου σε οποιοδήποτε βάρος φορτίου ή αριθμό επιβατών. Το σύστημα ανάρτησης αέρα μπορεί να χαμηλώσει για ακόμα πιο εύκολη φόρτωση, δημιουργώντας μια μικρότερη γωνία ράμπας.

Βασισμένο στο Vivaro e-Life, με μπαταρία 50 kWh και σύστημα μετάδοσης κίνησης 100 kW/136 PS, το Brotherwood elektron γίνεται ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά WAV που επωφελούνται από ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης από την κυβέρνηση του ΗΒ. Αντικαθιστώντας την απερχόμενη επιχορήγηση Plug-In Vehicle Grant, η νέα χρηματοδότηση από το Office for Zero Emission Vehicles στοχεύει στην ενίσχυση των πωλήσεων plug-in ταξί, φορτηγών, φορτηγών, μοτοσικλετών και WAV, όπως ανακοινώθηκε στον Φθινοπωρινό Προϋπολογισμό του 2021.