Το μειονέκτημα του Emini πιθανώς περιορίζεται τις επόμενες 2 ημέρες

Το μειονέκτημα του Emini πιθανώς περιορίζεται τις επόμενες 2 ημέρες

März 16, 2023 0 Von admin

Ενημέρωση συναλλαγών: Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Emini προ-ανοιχτή ανάλυση αγοράς

Emini ημερήσιο γράφημα

 • Το Emini ανέβηκε από ένα κακό Low 1 short χθες και σχημάτισε ένα bull reversal bar κλείνοντας στα υψηλά του. Έτσι, το μειονέκτημα της Emini περιορίστηκε πιθανώς τις επόμενες 2 ημέρες.
 • Οι ταύροι θα το δουν αυτό ως μια δεύτερη αγορά εισόδου και θέλουν μια ισχυρή μπάρα εισόδου σήμερα, αναγκάζοντας τις αρκούδες να φύγουν.
 • Το πιθανότερο είναι ότι οι ταύροι θα απογοητευτούν σήμερα και δεν θα είναι δυνατός πήχης εισόδου.
 • Οι ταύροι έχουν κάνει καλή δουλειά καταστρέφοντας τη θήκη αρκούδας. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να κάνουν περισσότερα. Το selloff της περασμένης εβδομάδας ήταν αρκετά ισχυρό που οι πιθανότητες είναι ότι η αγορά δεν θα ανέβει κατευθείαν. Αυτό σημαίνει ότι το πλάγιο είναι πιο πιθανό.
 • Οι αρκούδες ελπίζουν ότι μια αναστροφή πάνω από το χθεσινό σήμα αγοράς θα οδηγήσει σε ένα δεύτερο short entry (Χαμηλό 2). Ωστόσο, η χθεσινή γραμμή σήματος αγοράς είναι αρκετά ισχυρή ώστε να περιορίσει την αρνητική πλευρά τουλάχιστον για τις επόμενες μπάρες.
 • Συνολικά, η αγορά πιθανότατα θα συνεχίσει λοξά για πολλά μπαρ. Οι ταύροι θέλουν να ανατρέψουν την αγορά και να κλείσουν πάνω από τις 2 Μαρτίουnd χαμηλά, και οι αρκούδες θέλουν να πάρουν ένα δεύτερο σκέλος από το selloff της περασμένης εβδομάδας.

Διάγραμμα 5 λεπτών Emini και τι να περιμένετε σήμερα

 • Η Emini μειώνεται κατά 20 μονάδες στην ολονύκτια σύνοδο Globex.
 • Η αγορά Globex ξεπούλησε εν μία νυκτί, δοκιμάζοντας την εναρκτήρια γκάμα της χθεσινής συνόδου των ΗΠΑ.
 • Οι ταύροι προσπαθούν να διαμορφώσουν υψηλότερα χαμηλότερα των δύο τελευταίων ημερών και ράλι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.
 • Οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ανοιχτό εύρος συναλλαγών και να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις συναλλαγές στις πρώτες 6 μπάρες της ημέρας.
 • Οι περισσότεροι έμποροι θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να πιάσουν το άνοιγμα της ταλάντευσης που συνήθως ξεκινά πριν από το τέλος της δεύτερης ώρας.
 • Λόγω της χθεσινής ισχυρής γραμμής σήματος αγοράς στο ημερήσιο διάγραμμα, οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ότι η αρνητική πλευρά θα είναι περιορισμένη.

Emini ενδοημερήσια ενημέρωση αγοράς

 • Το Emini πήγε λοξά στο ανοιχτό για την πρώτη ώρα. Η αγορά σχημάτισε διπλό πάτο με ράβδους 1 και 12 και σημείωσε ανάποδο πάνω από το ντεκολτέ (ράβδος 7).
 • Από τη γραμμή 27 (8:45 π.μ. PT) η αγορά ήταν σε μια ισχυρή ανοδική τάση. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο ημερήσιο διάγραμμα που σχηματίζει το 2nd είσοδος αγοράζει και υποχωρεί πάνω από το χθεσινό υψηλό.
 • Όσο ισχυρή και αν είναι η τάση ταύρων, γίνεται κορυφαία, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για μια σύντομη ανάσυρση. Το καλύτερο που μπορούν πιθανώς να περιμένουν οι αρκούδες είναι πλάγια προς τον κινητό μέσο όρο, τουλάχιστον για τις επόμενες αρκετές μπάρες.
 • Οι περισσότεροι ταύροι πιθανότατα θα κοιτάξουν να αποκομίσουν κέρδη σύντομα και θα περιμένουν μια υποχώρηση στον κινητό μέσο όρο.
 • Οι ταύροι θέλουν σήμερα να κλείσουν στα υψηλά της και να αποτελέσουν ισχυρό πήχη εισόδου στο ημερήσιο διάγραμμα. Οι αρκούδες θέλουν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ουρά στην κορυφή.
 • Συνολικά, οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν πλάγια και δοκιμή του κινητού μέσου όρου τις επόμενες ώρες ή δύο.

Οι χθεσινές ρυθμίσεις του Emini

SP500 Emini Διάγραμμα 5 λεπτών Ημέρα εύρους συναλλαγών με Late Bull Breakout. Το μειονέκτημα του Emini μάλλον περιορισμένο.

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ακολουθούν αρκετές λογικές ρυθμίσεις εισαγωγής διακοπής από χθες. Δείχνω κάθε καταχώρηση αγοράς με ένα πράσινο ορθογώνιο και κάθε καταχώρηση πώλησης με ένα κόκκινο ορθογώνιο. Οι αγοραστές τόσο του Brooks Trading Course όσο και της Encyclopedia of Chart Patterns έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη σχεδόν 4 ετών με πιο λεπτομερείς εξηγήσεις για τις ρυθμίσεις του swing trade (βλ. Online Course/Ημερήσιες ρυθμίσεις BTC). Τα μέλη της Εγκυκλοπαίδειας λαμβάνουν τα τρέχοντα καθημερινά γραφήματα που προστίθενται στην Εγκυκλοπαίδεια.

Ο στόχος μου με αυτά τα γραφήματα είναι να παρουσιάσω μια προοπτική Always In. Εάν ένας έμπορος προσπαθούσε να είναι Always In ή σχεδόν Always In σε μια θέση όλη την ημέρα και δεν βρισκόταν αυτήν τη στιγμή στην αγορά, αυτές οι καταχωρίσεις θα ήταν λογικές στιγμές για να εισέλθει. Αυτές είναι λοιπόν αιωρούμενες συμμετοχές.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις αιώρησης δεν οδηγούν σε συναλλαγές αιώρησης. Μόλις οι έμποροι απογοητευτούν, πολλοί φεύγουν. Όσοι βγαίνουν προτιμούν να βγαίνουν με μικρό κέρδος (scalp), αλλά συχνά πρέπει να βγαίνουν με μικρή απώλεια.

Εάν ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να περιμένετε για συναλλαγές με μικρότερο κίνδυνο ή να ανταλλάξετε μια εναλλακτική αγορά όπως το Micro Emini.

Στρατηγικές συναλλαγών στην αγορά συναλλάγματος EURUSD

EURUSD ημερήσιο διάγραμμα Forex

EURUSD Καθημερινά: Πιθανό 2ο σκέλος προς τα κάτω, πιθανώς αγοραστές παρακάτω
 • Η αγορά σχημάτισε μια μπάρα αναστροφής έκπληξη χθες. Ωστόσο, ακολουθεί ένα μικροκανάλι bull 5-bar.
 • Ενώ η χθεσινή μπάρα είναι αρκετά δυνατή για να έχει 2nd Πιθανότατα, θα οδηγήσει σε απογοήτευση για τις αρκούδες.
 • Η αγορά σχηματίζει ένα στενό εύρος συναλλαγών, ένα διευρυνόμενο τρίγωνο. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά αποφασίζει για την αναστροφή της τάσης προς τα πάνω ή την επανέναρξη προς τα κάτω.
 • Οι ταύροι χρειάζονται μια ισχυρή ράβδο αναστροφής για να αναιρέσετε την αρκούδα που υπέστη ζημιά που προκλήθηκε από χθες. Στη συνέχεια, οι ταύροι χρειάζονται μια ισχυρή μπάρα εισόδου.
 • Συνολικά, η αγορά βρίσκεται σε στενό εύρος συναλλαγών και αρχίζει να ταλαντεύεται γύρω από τον κινητό μέσο όρο. Μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρο ξεμπλοκάρισμα, δεν υπάρχει ξέσπασμα. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν για ένα ξεκάθαρο ξεκάθαρο με follow-through πριν από τις συναλλαγές.

Σύνοψη της σημερινής δράσης για τις τιμές μελλοντικής εκπλήρωσης της S&P Emini και τι να περιμένουμε αύριο

Ο Αλ δημιούργησε τα διαγράμματα SP500 Emini.

Ανασκόπηση τέλους ημέρας

 • Σύντομα θα γίνει αντικατάσταση δοκιμής βίντεο ζωντανής ροής για έλεγχο τέλους ημέρας.

Δείτε την εβδομαδιαία ενημέρωση για μια συζήτηση της δράσης των τιμών στο εβδομαδιαίο γράφημα και για το τι να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα.


Αίθουσα συναλλαγών

Ο Al Brooks και άλλοι παρουσιαστές μιλούν για τη λεπτομερή δράση τιμής Emini σε πραγματικό χρόνο κάθε μέρα στις ημέρες της αίθουσας συναλλαγών του BrooksPriceAction.com. Προσφέρουμε α 2 ημέρες δωρεάν δοκιμή.


Τα γραφήματα χρησιμοποιούν την Ώρα Ειρηνικού

Όταν αναφέρονται ώρες, είναι ώρα ΗΠΑ Ειρηνικού. Τα γραφήματα της ημέρας Emini ξεκινούν στις 6:30 π.μ. PT και τελειώνουν στις 1:15 μ.μ. PT, δηλαδή 15 λεπτά μετά το κλείσιμο του NYSE. Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τις αναφορές αγοράς στη σελίδα Ενημέρωση αγοράς.