Το πρώτο μου σχολείο

Το πρώτο μου σχολείο

März 18, 2023 0 Von admin

Το My First Skool είναι το καλύτερο νηπιαγωγείο στη Σιγκαπούρη που παρέχει μια πρώιμη εισαγωγή στη μάθηση και την εκπαίδευση για τα μικρά παιδιά πριν ξεκινήσουν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, επομένως θα είναι καλύτερα προετοιμασμένα. Παρέχει επίσης το Πρόγραμμα Εκμάθησης Κατ‘ Οίκον για να συμπληρώσει το πρόγραμμα σπουδών της προσχολικής ηλικίας, ωφελώντας 22.000 μαθητές και τους γονείς τους. Αυτό το πρόγραμμα εισάγει τη μάθηση που βασίζεται στο STEM που εμπλέκει τα παιδιά στην εκπαίδευση των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών. Προσπαθεί επίσης να υποστηρίξει τους γονείς ώστε να καλλιεργήσουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των παιδιών τους μέσω διαφορετικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Εγγυάται μια τοποθέτηση στο Νηπιαγωγείο 1 όταν ένα παιδί ολοκληρώσει το πρόγραμμα EYC που είναι ένα νέο μοντέλο προσχολικής ηλικίας για παιδιά ηλικίας από δύο μηνών έως 4 ετών. Το My First Skool είναι ένα από τα κορυφαία νηπιαγωγεία και κέντρα παιδικής μέριμνας στη Σιγκαπούρη με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη παιδιών, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών τους παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις στην προσχολική εκπαίδευση.

Το πρώτο μου σχολείο

Ιστορία

Το My First Skool είναι ο προσχολικός βραχίονας του Εθνικού Συνδικάτου Συνδικάτων (NTUC) και παρέχει ποιοτική φροντίδα και εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία για περισσότερα από 40 χρόνια. Η αποστολή του σχολείου είναι να είναι η πρώτη επιλογή για τις οικογένειες και προσπαθεί να βάλει πρώτα τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς. Η Alva Myrdal, μέλος της Ad Hoc Επιτροπής για μια Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, υπέγραψε ένα υπόμνημα του 1946 που υποβλήθηκε σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε η Unesco για την προσχολική εκπαίδευση, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευση του My First Skool να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση στα παιδιά. Το πρόγραμμα σπουδών του σχολείου εστιάζει στην προώθηση της ανάπτυξης των παιδιών, όχι απλώς στην παροχή γνώσης, καθιστώντας το ένα από τα πιο περιζήτητα νηπιαγωγεία της Σιγκαπούρης.

Σχεδιασμός Προγράμματος Σπουδών στο My First Skool

Το My First Skool προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, δίγλωσσο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μικρά παιδιά με έμφαση στην ανάπτυξη και ανάπτυξη χαρακτήρα σε έξι τομείς μάθησης. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργεί ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ δασκάλων και παιδιών. Το My First Skool εμπλέκει επίσης τα παιδιά στη μάθηση που βασίζεται στο STEM, όπως η Επιστήμη, η Τεχνολογία, η Μηχανική και η Εκπαίδευση στα Μαθηματικά. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη του παιδιού, το My First Skool παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις στην προσχολική εκπαίδευση, παρέχοντας παράλληλα στους μαθητές μια συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία. Επιπλέον, οι δάσκαλοι στο My First Skool παρατηρούν και τεκμηριώνουν την ανάπτυξη των μαθητών τους για να σχεδιάζουν τις δραστηριότητες ανάλογα. Έτσι, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στο My First Skool.

Προσιτές χρεώσεις στο My First Skool

Στο My First Skool, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους θα λάβει φροντίδα υψηλής ποιότητας με τις πιο προσιτές χρεώσεις στη Σιγκαπούρη. Το My First Skool προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων παιδικής φροντίδας προσαρμοσμένα σε διάφορες φάσεις της πρώιμης παιδικής ανάπτυξης με λογικό κόστος. Το τέλος εγγραφής είναι $86,40, το ετήσιο τέλος ασφάλισης είναι $5,40 και η στολή (4 σετ) και το κάλυμμα στρώματος (2 σετ) κοστίζουν $108. Επιπλέον, το My First Skool παρέχει οικονομική υποστήριξη και επιδοτήσεις για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα για να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν το καλύτερο από την εκπαίδευση του παιδιού τους. Για τις εργαζόμενες μητέρες, τα τέλη φροντίδας των παιδιών τους περιορίζονται στα 420 $ ανά μήνα μετά την επιδότηση πριν από το GST. Επιπλέον, το My First Skool είναι ένα από τα λίγα νηπιαγωγεία στη Σιγκαπούρη που έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών και μαθησιακό περιβάλλον για να βοηθήσει στην καλή ανατροφή των παιδιών.

Η πρώτη μου τέχνη στο σχολείο

Συγκρίνοντας το First My Skool με το Little Skool-House

Η σύγκριση του My First Skool με το Little Skool-House είναι μια σημαντική σκέψη για τους γονείς όταν αναζητούν ένα νηπιαγωγείο για το παιδί τους. Το My First Skool προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, με προσιτές αμοιβές και επιδοτήσεις για τις επιλέξιμες οικογένειες. Το Little Skool-House International παρέχει επίσης ένα ολιστικό πρόγραμμα σπουδών, με εστίαση σε δραστηριότητες που βασίζονται στη φύση, όπως συνεδρίες γεωργίας, καθώς και ειδικά δώρα αποφοίτησης και εμπορεύματα συγκέντρωσης κεφαλαίων για σχολικές εκδηλώσεις. Και τα δύο νηπιαγωγεία έχουν έμπειρους δασκάλους με 7-10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο. Τελικά, οι γονείς πρέπει να βρουν το νηπιαγωγείο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειάς τους.

Δίδακτρα πριν και μετά την επιδότηση στο My First Skool

Στο My First Skool, οι γονείς μπορούν να επωφεληθούν από τέλη παιδικής φροντίδας σε λογικές τιμές. Πριν από την επιδότηση, τα τέλη κυμαίνονται από $1.230 έως $1.630 το μήνα. Ωστόσο, με τη βασική επιδότηση έως και 600 $ ανά μήνα και τη μέγιστη πρόσθετη επιδότηση έως και 710 $ (από 500 $ προηγουμένως), οι γονείς μπορούν να πληρώνουν έως και 420 $ ανά μήνα για ολοήμερη φροντίδα παιδιών. Αυτό είναι σημαντικά χαμηλότερο από άλλα προγράμματα προσχολικής και βρεφικής φροντίδας στη Σιγκαπούρη, όπως το PCF Sparkletots Preschool και το MY World Preschool. Επιπλέον, οι στολές διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή μόνο $10 ανά σετ. Για όσους αναζητούν ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή, το My First Skool είναι σίγουρα η σωστή επιλογή!

Επισκόπηση Υπαλλήλων του My First Skool

Το My First Skool έχει συνολική βαθμολογία 3,2 στα 5, με βάση πάνω από 138 κριτικές που έχουν αφήσει ανώνυμα οι εργαζόμενοι. Το 44% των εργαζομένων θα συνιστούσε αυτή την εταιρεία σε άλλους, αναφέροντας την καλή αμοιβή και το ανταγωνιστικό περιβάλλον που παρέχει. Το προσωπικό περιγράφεται ως φιλικό, επαγγελματικό και συνεργάσιμο στη συνεργασία, διατηρώντας πάντα ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον. Στους εργαζόμενους παρέχεται επίσης εκπαίδευση για προσωπική ανάπτυξη, προκειμένου να ενισχύσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους. Επιπλέον, ευκαιρίες εργασίας είναι διαθέσιμες στο My First Skool για όσους θέλουν να ενταχθούν στον κλάδο της προσχολικής ηλικίας. Με την παιδαγωγική του προσέγγιση PETAL και τα εξειδικευμένα προγράμματα όπως τα STEM, Nature Learning και Arts, το ποιοτικό και ολιστικό πρόγραμμα σπουδών του My First Skool παρέχει στους γονείς τη διαβεβαίωση ότι τα παιδιά τους θα λάβουν εξαιρετική εκπαίδευση.

Οι μαθητές του πρώτου μου σχολείου

Τα οφέλη της εγγραφής του παιδιού σας στο πρώτο μου σχολείο

Η εγγραφή του παιδιού σας στο My First Skool του παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θέτει τα θεμέλια για τη μελλοντική του επιτυχία. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργεί κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες, ενώ παρέχει επίσης ένα καθηλωτικό κινεζικό περιβάλλον που ενσταλάζει καλές αξίες. Το μοναδικό μας πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε σχέσεις λειτουργεί για να αναπτύξει χαρούμενα, γεμάτα αυτοπεποίθηση και ανθεκτικά παιδιά που αποπνέουν το «μπορώ να τα καταφέρω!» νοοτροπία. Για να βοηθήσει τους γονείς να αντιμετωπίσουν το οικονομικό βάρος της εγγραφής του παιδιού τους σε προσχολικό νηπιαγωγείο, το My First Skool προσφέρει ειδικές προσφορές περιορισμένου χρόνου, όπως παραιτήσεις από τέλη εγγραφής και κερδίζοντας 855 Linkpoints αξίας 8,55 $. Επιπλέον, οι φροντιστές μας είναι αφοσιωμένοι, καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που παρέχουν στο παιδί σας την καλύτερη φροντίδα στη Σιγκαπούρη.

Βρείτε το κατάλληλο νηπιαγωγείο για το παιδί σας

Η εύρεση του κατάλληλου νηπιαγωγείου για το παιδί σας είναι μια σημαντική απόφαση. Στο My First Skool, το καταλαβαίνουμε αυτό και προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτική και προσβάσιμη προσχολική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά. Με το πρόγραμμα σπουδών μας που βασίζεται στις σχέσεις, εστιάζουμε στην οικοδόμηση θετικών και σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ δασκάλων και παιδιών που θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν σε άτομα με αυτοπεποίθηση. Παρέχουμε επίσης προσιτές χρεώσεις που μπορούν να επιδοτηθούν περαιτέρω από την κυβέρνηση, καθιστώντας το ακόμη πιο προσιτό για όλους. Το προσωπικό μας είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένο στο να βοηθά τα παιδιά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και με το μοντέλο μας MK – Early Years Center (EYC) σε συνεργασία με την PCF Sparkletots, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μάθησης. Με όλα αυτά τα οφέλη που προσφέρει το My First Skool, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους θα έχει το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το My First Skool είναι το τέλειο νηπιαγωγείο για γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να λάβουν κορυφαία εκπαίδευση που πυροδοτεί το πάθος τους για μάθηση. Παρέχει ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αυτονομία και την εξερεύνηση και το πρόγραμμα σπουδών του εστιάζει στην καλλιέργεια ενός «Μπορώ να το κάνω!» στάση. Επιπλέον, είναι προσιτό και προσβάσιμο σε οικογένειες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Με την ιστορία του να παρέχει ποιοτική προσχολική εκπαίδευση και τη δέσμευσή του να βοηθά τα παιδιά να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν, το My First Skool είναι η τέλεια επιλογή για κάθε οικογένεια που θέλει να δώσει στο παιδί της το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.