Το Cisco’s Duo εγκαθιστά το Data Center στην Ινδία για βελτιωμένη συμμόρφωση

Το Cisco’s Duo εγκαθιστά το Data Center στην Ινδία για βελτιωμένη συμμόρφωση

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Η Duo, λανσάρει το πρώτο της κέντρο δεδομένων στην Ινδία για να βοηθήσει τους πελάτες να ενισχύσουν την άμυνά τους στον κυβερνοχώρο και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εντοπισμού δεδομένων. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη στις επενδύσεις της Cisco για την κατασκευή υποδομής ασφάλειας που είναι έτοιμη για το μέλλον, συμβατή με δεδομένα στην Ινδία.

Η έναρξη λειτουργίας του κέντρου δεδομένων στη Βομβάη αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής επέκτασης της Duo. Το κέντρο δεδομένων θα ενεργοποιήσει όλες τις λειτουργίες από την πλατφόρμα μηδενικής εμπιστοσύνης του Duo, συμπεριλαμβανομένου ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA), απλής σύνδεσης (SSO), απομακρυσμένης πρόσβασης χωρίς VPN, αξιοπιστίας συσκευής, χωρίς κωδικό πρόσβασης (σε δημόσια προεπισκόπηση) και προσαρμοστικού κινδύνου -βασισμένες πολιτικές. Το τοπικό κέντρο δεδομένων θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την απόδοσή τους βελτιώνοντας τη σταθερότητα της σύνδεσης.

Αυτή η κίνηση αποκτά σημασία καθώς οι ινδικές εταιρείες – μεγάλες και μικρές – επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Ωστόσο, αυτό φέρνει την πρόκληση να συμβαδίσουμε με ένα όλο και πιο περίπλοκο τοπίο απειλών. Πρόσφατος Έρευνα Cisco διαπίστωσε ότι το 37% των τεχνολογιών κυβερνοασφάλειας που χρησιμοποιούνται από εταιρείες στην Ινδία θεωρούνται ξεπερασμένες από τους ηγέτες ασφαλείας τους. Αναγνωρίζοντας ότι η ανάγκη βελτίωσης της ετοιμότητας δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη, σχεδόν εννέα στις 10 ινδικές εταιρείες που συμμετείχαν στην έρευνα επενδύουν σε μια στρατηγική μηδενικής εμπιστοσύνης – συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας χωρίς κωδικό πρόσβασης – για να επιτρέψουν καλύτερη ευελιξία, ορατότητα και έλεγχο.

Η Daisy Chittilapilly, Πρόεδρος της Cisco India & SAARC, δήλωσε: «Καθώς οι ινδικοί οργανισμοί ενισχύουν την ασφάλειά τους, πρέπει να επικεντρωθούν στην οικοδόμηση μιας ισχυρής, αυτοματοποιημένης αρχιτεκτονικής βασισμένης στο cloud για να διευκολύνουν την απομακρυσμένη διαχείριση χρηστών, εφαρμογών και δικτύων υψηλής κατανομής. Στη Cisco, καθώς καταλύουμε τη μετάβασή μας στην παροχή της πλειονότητας του χαρτοφυλακίου μας ως υπηρεσία, φέρνουμε το Duo σε περισσότερους πελάτες για να τους βοηθήσουμε όχι μόνο να αποτρέπουν και να ανταποκρίνονται σε παραβιάσεις, αλλά και να είναι βέβαιοι ότι τα δεδομένα τους διατηρούνται με ασφάλεια στην περιοχή. ”

„Το νέο κέντρο δεδομένων διπλασιάζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην Ινδία και θα ενισχύσει τις δυνατότητες ασφάλειας της Cisco για να υποστηρίξει την ανερχόμενη λεγεώνα των υβριδικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα“, πρόσθεσε. Μαργαρίτα.

Το κέντρο δεδομένων της Ινδίας είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που είναι εξαπλωμένο στο APAC, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι επενδύσεις τοποθετούν την Duo για μακροπρόθεσμη επιτυχία και εξασφαλίζουν μια συνεπή και ανεβασμένη εμπειρία ανεξάρτητα από την τοποθεσία των πελατών μας.